Sticker till Polen!

Det är många som ringer och jag uppskattar alltid att prata med likasinnade. Här vill jag meddela att jag kommer vara borta några dagar med Boro Nordic AB a tjänsteresa.
Jag finns tillgänglig så länge jag inte sitter i möte, vilket det kommer bli några, men jag vill iaf hänvisa till mail under 4 dagar så svarar jag på de när tid ges.
Jag märker och vet att vår säsong vad det gäller detta ligger i pipen hårt nu.
Det som beställs från 19/9 och över helgen kommer att skickas senast 23è om det är shopbeställningar. Specialbeställningar lär ta någon dag extra.
 
Hoppas på överseende!

MVH Mikael
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter » 3 Signalkablar i test!:  ”Hej. Jag använder en gammal Technics stärkare SU-v670 och Yamaha EQ. Philips Cd ..”

  • Jan Lindström » Test av Final 0.4 MK3:  ”Känner igen mycket av beskrivningen. Har ett par likadana men mkIV. Där är basde..”

  • Rolf-nyberg » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Dahlquist dq20i,,, nu är jag avundsjuk på dig sökt efter dessa under lång tid me..”

  • Kabelmakaren » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej Hans, (Försökte maila dig på adressen du uppgivit men det kommer inte fram ..”

  • Hans Österlund » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej! Kul att du gillar DQ-20 så mycket. Själv har jag ett par sedan många år - n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-