Facebook för mer och snabbare feeds!

Hej alla trogna!

Som ni alla vet så är Kabelmakaren nånting jag styr med "vänster handen" jag kör ju i andra branscher och intressen daytime. Däremot jobbar jag frammåt hela tiden med kabelmakaren för att jag älskar det. Produktutveklingen har stangerat lite i brist på tid, det som ligger närmast i too do list är ur proffesionell vinkel, det är för att skapa en bättre grund för oss återgivningsintreserade.
Jag har upptäckt några kontakter idag som är väldigt intresserade av om jag kan ta KM koncept rätt in i inspelningsstudion. Intresset har funnits en tid och jag kommer när tid ges att jobba med lösningar för studiomiljöer också för att skapa alla en bättre grund att utgå ifrån.
Men var inte orolig, Kabelmakaren för lyssnare kommer också trampa vidare.

Vad det gäller feedback och snabbare uppdateringar vill jag hänvisa till Facebook där jag har en livligare uppdatering. Jag har också denna vecka börjat skjuta ut KM kablar i Europa med Tyskland som första måltavla och där är känslan att dom tar till sig detta tom snabbare än vi Svenskar.
I Tyskland är detta intresse väldigt stort och som vi alla vet så är dom också duktiga på att produera kvallite även inom vårt område.

Som sagt, facebook för mer löpande information!

Trevlig helg!
Mikael

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter » 3 Signalkablar i test!:  ”Hej. Jag använder en gammal Technics stärkare SU-v670 och Yamaha EQ. Philips Cd ..”

  • Jan Lindström » Test av Final 0.4 MK3:  ”Känner igen mycket av beskrivningen. Har ett par likadana men mkIV. Där är basde..”

  • Rolf-nyberg » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Dahlquist dq20i,,, nu är jag avundsjuk på dig sökt efter dessa under lång tid me..”

  • Kabelmakaren » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej Hans, (Försökte maila dig på adressen du uppgivit men det kommer inte fram ..”

  • Hans Österlund » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej! Kul att du gillar DQ-20 så mycket. Själv har jag ett par sedan många år - n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-