Jullottning! (Limited edition)

Nu är det dags igen, chans till julklapp.
Denna gång kommer lottningen att varapå Lucia den 13è december, det för att man ska hinna få hem denna KM-R-EKK Christmas edition 2014 till Jul (Endast tillverkad i två par) och tillfullo njuta under julhelgen. Som vanligt gäller följande:
Utlottningen kommer stå mellan de som har sin rigg presenterad under "ERA RIGGAR" här på hemsidan. Nu är alla som tidigare handlat kabel av Kabelmakaren välkommen att maila mig bilder och en spec lista på komponenterna i riggen så jag kan lägga upp så vi fyller på lite där. Naturligtvis är det anonymt i presentationen under "ERA RIGGAR" 
De som har fått dit sina riggar den 13è December (Lucia) deltar då i lottningen.
Senast den 9è December vill jag ha fått in riggarna för att jag ska vara säker på att de hinner ut på hemsidan. Kom igen nu och knäpp lite kort, det kan verkligen vara värt besväret :)
Som ni vet kommer det då och då utlottningar bland riggarna.

MVH
Mikael

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter » 3 Signalkablar i test!:  ”Hej. Jag använder en gammal Technics stärkare SU-v670 och Yamaha EQ. Philips Cd ..”

  • Jan Lindström » Test av Final 0.4 MK3:  ”Känner igen mycket av beskrivningen. Har ett par likadana men mkIV. Där är basde..”

  • Rolf-nyberg » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Dahlquist dq20i,,, nu är jag avundsjuk på dig sökt efter dessa under lång tid me..”

  • Kabelmakaren » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej Hans, (Försökte maila dig på adressen du uppgivit men det kommer inte fram ..”

  • Hans Österlund » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej! Kul att du gillar DQ-20 så mycket. Själv har jag ett par sedan många år - n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-