Nu söker KM återförsäljare!

Kabelmakaren KM AB har exklusivitet på GAOFEI audiophile komponenter och kablar i Sverige och ambitionen är att de ska säljas hos återförsäljare runt om i landet. GAOFEI är en av de absolut mest framstående och välrenomerade tillverkarna i Kina av dessa produkter. 
Dom står för kvallite och teknik i framkant med mycket prisvärda produkter i den definitiva High-end kategorin.
Klart konkurrenskraftiga för en marknad i Sverige. 
Är du företagare i Hi-fi branschen och nyfiken så maila mig eller ring för en dialog.
Just nu är det startgroparna för GAOFEI i Sverige men jag har min övertygelse om att de kommer vara väl känt inom ett par år.
Tills vidare har jag bestämt att jag i spets säljer via KM kanal till slutkund också för att GAOFEI ska komma ut på marknaden. Så snart vi har en startfemma i landet av återförsäljare så är min ambition att dra mig tillbaka och låta er sälja GAOFEI och jag håller mig till enbart KM-Kablar alternativt att ett nytt märke får ta GAOFEI´s plats i min direktförsäljning.

Ta kontakt om det känns intressant!

Kontaktuppgifter!
Mikael Klöfver
+46 (0)73-9812162
info@kabelmakaren.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter » 3 Signalkablar i test!:  ”Hej. Jag använder en gammal Technics stärkare SU-v670 och Yamaha EQ. Philips Cd ..”

  • Jan Lindström » Test av Final 0.4 MK3:  ”Känner igen mycket av beskrivningen. Har ett par likadana men mkIV. Där är basde..”

  • Rolf-nyberg » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Dahlquist dq20i,,, nu är jag avundsjuk på dig sökt efter dessa under lång tid me..”

  • Kabelmakaren » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej Hans, (Försökte maila dig på adressen du uppgivit men det kommer inte fram ..”

  • Hans Österlund » Vad hände med Dahlquist DQ-20i?:  ”Hej! Kul att du gillar DQ-20 så mycket. Själv har jag ett par sedan många år - n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-